Πρόσβαση στο Αγκίστρι

Αεροδρόμιο Αθηνών-Πειραιάς

Μπορείς να φτάσεις στο Αγκίστρι από την Αθήνα με πλοίο ή ιπτάμενο δελφίνι που αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά (Gate E8). Διατίθενται διάφορα, συχνά δρομολόγια πλοίων και η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 40 λεπτά έως 1,5 ώρα, ανάλογα με το είδος της μεταφοράς που θα επιλέξεις. Η πρόσβαση στο λιμάνι του Πειραιά είναι εύκολη μέσω λεωφορείου, μετρό, προαστιακού σιδηρόδρομου ή ταξί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος).

Από το αεροδρόμιο, μπορείς να πάρεις το λεωφορείο Χ96 από τον τερματικό σταθμό του. Σε περίπτωση που επιλέξεις το μετρό ή τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μπορείς να αποβιβαστείς σε κεντρικό σταθμό της μπλε γραμμής (Μοναστηράκι, Ομόνοια) που συνδέεται με την Πράσινη Σιδηροδρομική Γραμμή, και η οποία έχει ως τερματικό σταθμό το λιμάνι του Πειραιά. Ωστόσο, ο τερματικός σταθμός του μετρό βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι, όχι μέσα, οπότε θα πρέπει να περπατήσεις περίπου 5 λεπτά για να φτάσεις στην πύλη αναχώρησης.

Μπορείς επίσης να πάρεις ταξί από το αεροδρόμιο και να φτάσεις σε περίπου 40-50 λεπτά στον Πειραιά.

Μεταφορά και περιηγήσεις GPT

Το Agistri Apartments συνεργάζεται με το GPT προσφέροντας ασφαλείς και αξιόπιστες μεταφορές, σε καλές τιμές απευθείας από και προς στο πλοίο ή το ιπτάμενο δελφίνι που ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα σου. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κλείσεις τη μεταφορά σου: Ελλάδα ιδιωτική μεταφορά-24 ώρες υπηρεσίες μεταφοράς στην Ελλάδα.

Λιμάνι Πειραιά - Αγκίστρι

Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πλοίων και ιπταμένων δελφινιών που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά. Αν πάρεις ένα πλοίο που έχει διασυνδέσεις με άλλα νησιά του Αργοσαρωνικού, η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι περίπου 1,5 ώρες, καθώς η πρώτη στάση βρίσκεται στο νησί της Αίγινας. Εναλλακτικά αν επιλέξεις ιπτάμενο δελφίνι, θα φτάσεις στο Αγκίστρι μέσα σε 40-50 λεπτά.

Μπορείς να κάνεις κράτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια online: www.ferriesingreece.com

Ιπτάμενα δελφίνια δρομολόγια:

www.aegeanflyingdolphins.gr & www.hellenicseaways.gr

Λιμάνι Αίγινας - Αγκίστρι

Μπορείς επίσης να φτάσεις στο Αγκίστρι από το νησί της Αίγινας . Το πλοίο «Αγκίστρι Express» έχει τακτικά δρομολόγια προς/από το Αγκίστρι (εκτός Κυριακής). Η διάρκεια του ταξιδιού είναι μόνο 10-15 λεπτά, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια στο 6934 347867. Για έξτρα άνεση, υπάρχει και η επιλογή του θαλάσσιου ταξί (περίπου 60 ευρώ/δρομολόγιο).

Κλείστε τα εισητήρια σας και ταξιδέψτε στο Αγκίστρι

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας.